C-kuldet

“Curling-kuldet”

Kuldet er født den 6. maj 2017. Coco fødste 2 drenge og 2 piger. Fødslen startede helt almindeligt, alt var normalt og den første hvalp kom til verden kl. 13.30. Herefter begyndte det at gå langsommere og de næste fødte hvalpe var desværre dødfødte, uden mulighed for genoplivning Omkring kl. 23.00, var fødslen faktisk gået i stå, så vi valgte at køre til dyrlæge for at foretage røntgen, for at identificere situationen. På de tidspunkt havde vi 3 hvalpe og hele 5 dødfødte – det var utrolig hårdt og følelsesladet for os. Røntgen afslørede endnu 4 hvalpe, men de lå så langt fremme, at de vurderedes ikke at kunne fødes naturligt og på røntgen kan man ikke se ders status jo, så næste step var akut kejsersnit Det udførte dyrlægen og jeg selv, kl. 23.30 og her kom en super frisk pige til verden – desværre var de 3 andre døde! Dyrlægen kalder det for “et af naturens luner”, jeg ved ikke hvad jeg kalder det…. virkelig sort uheld, måske?
Det er meget normalt at der går nogle stykker til i store 10+ kuld, men 8 ud af 12, det er sjældent! Dette kan selvfølgelig også ske ved små kuld, hvor der kun er 4-6 hvalpe, men ofte har de masser af plads og næring.
Vi reddede Coco og hun var frisk ganske kort tid efter, hurtigt på benene og dagen efter susede hun rundt med halen højt løftet og logrende – gudskelov De 4 hvalpe har det rigtig fint og ingen har haltet eller haft manglende motorik eller appetit, så dem glæder vi os naturligvis over.
Da vi er 4 i huset, har vi til gengæld nærmest én hvalp hver, så der er garanti for at de nærmest bliver nusset i alle deres vågne timerHvorfor Mother Nature ikke tilsmilede os denne gang, står hen i det uvisse og uanset hvordan vi vender og drejer det, så kan det ikke gøres om og så er det jo bare at se fremad og glæde sig over livet og 4 skønne hvalpe